Blog > Komentarze do wpisu

Piersi wypchane po brzegi!

Lubicie szpinak? Ja przekonałam się do niego dopiero w czasach liceum, gdy spróbowałam tarty szpinakowej. Podają ją w uroczym barze sałatkowym przy ul. Św. Anny w Krakowie. Tak jak polubiłam to miejsce tak i szpinak  zagościł w moich potrawach na stałe. Obiad, który dziś Wam pokazuje robi się sam, chociaż trzeba dać mu trochę czasu. Wtedy kurczak na pewno zachwyci Was swoją soczystością. Zaskoczył nawet mnie. 

SKŁADNIKI:
- 2 piersi z kurczaka
- 200 g szpinaku 
- 3 łyżki stołowe sera feta
- przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka, tymianek, czosnek
- łyżka oliwy lub oleju

Widelcem po mapie wygląda teraz zupełnie inaczej i znajduje się pod innym adresem. Resztę tego wpisu znajdziesz TUTAJ

czwartek, 29 sierpnia 2013, widelcempomapie
Jeśli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz jak zastąpić składnik albo chcesz powiedzieć czy Ci smakowało pisz!

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
Gość: Majka, *.su.krakow.pl
2013/10/03 12:00:48
Fajny przepis, naprawde fajny. Jesli chodzi o przepisy na obiad to ja ostatnio korzystam wlasnie z przepisow na nowym portalu: obiading.pl

Skontaktuj się ze mną: widelcem@gmail.com

Zdjęcia i treści prezentowane na tym blogu są własnością autora. Wykorzystywanie i kopiowanie zdjęć bez mojej zgody jest zabronione (Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 04.02.1994r.Dz.U.Nr 24, poz. 83).

Durszlak.pl Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów Top Blogi